Kocatepe İlkokulu
Cumhuriyet Mahallesi 3. Sokak 26. Numara Artuklu/Mardin

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran, analiz sentez yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı dünü bugüne; bu günü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen ve velilerin elbirliği ile çevrede bölgede ve ülkede model okul olmak

MİSYON

Mevcut eğitim öğretim programlarını çevre şartlarını da dikkate alarak uygulamak.Öğrenci ve velilerimizin temel değerlerinin farkında olunarak; Bilgiyi ve yeni bilgiler üretmeyi öğretmek. Okulumuzun ülkemizin yarınlarının hazırlandığı yer olduğu bilinciyle Mevcut eğitim öğretim programlarını çevre şartlarını da dikkate alarak uygulamak. Bilgiyi ve yeni bilgiler üretmeyi öğretmek. Okulumuzun ülkemizin yarınlarının hazırlandığı yer olduğu bilinciyle hareket etmek. Bizi biz yapan değerleri bilmek ve korumak geleceğin çok parlak olduğuna inanmak ve bunu gerçekleştirmek için uğraşı vermek temel görevimizdir.

BAŞARILAR

3A sınıfı Öğrencimiz Yusuf islam DAL Antalya ya yaş grubu Türkiye Milli takımlar grubu yarışmasına katıldı.takım halinde yıldız kız ve minik erkeklerde atlatizm il birincisi olduk..
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİTİM

NORMAL ÖĞRETİTİM